Gravatar for undefined

بحث آزاد در مورد قیمت طراحی سایت فروشگاهی

پرسیده شده در توسط نگار علیرضایی، آخرین بروزرسانی
1

سلام،

وقتی توی اینترنت سرچ کنی قیمت طراحی سایت، هزارتا سایت مختلف میاد که از 500 هزارتومان تا 100 میلیون و حتی بیشتر قیمت هاشون متفاوته. 
آدم واقعا گیج میشه که آخرش قیمت طراحی یک سایت مثلا فروشگاهی یا معمولی چقدره؟
تعرفه ی طراحی فروشگاه اینترنتی چقدره؟
چقدر باید قیمت یک طراحی سایت باشه و اینکه چرا فروشگاه ساز ها قیمتشون کمتره ولی ماهیانه میشه پرداخت کرد؟
یکی میگه وردپرس خوبه، یکی میگه نه هک میشه فروشگاه ساز خوبه و هر کدام یه چیزی میگه، بیاین اینجا تجربیاتتون را بنویسین ببینیم آخر چکار باید بکنیم؟ 
 

Gravatar for undefined

پشتیبان سپهر

پاسخ داده شده در
پاسخ
1

سلام

با تشکر از اینکه موضوع بحث برانگیز قیمت طراحی سایت را مطرح کردید. و با توجه به اینکه از کاربران درخواست کردید که تجربیات خود را مطرح کنند ما در فروشگاه ساز سپهر پاسخ رسمی به این سوال نمی دهیم و ارسال نظر و تجربیات را برای سایر کاربران باز میگذاریم تا آزاده نظرات خود را مطرح کنند.

 

امیدواریم این پرسش بتواند به افراد زیادی که در حال طراحی سایت یا راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود هستند کمک کند که هر چه سریعتر بهترین انتخاب را داشته باشد. 
در صورت تمایل می توانیم برای رفع سوالات شما به صورت مستقیم جلسه ای داشته باشیم.


 

💬پاسخ دهید
Gravatar for undefined

علی احمدی

پاسخ داده شده در
1

درود، من خدای پروژه های طراحی سایت شکست خورده ام، از پنج سال پیش تا الان همه مدل کلاهی سرم رفته. روز اول یکی ازم کلی پول گرفت که برامون از صفر یه فروشگاه اینترنتی شبیه دیجی کالا بنویسه، بنده خدا فکر میکرد به این راحتی هاست و ما هم خوش خیال بودیم. قسط دوم را که دادیم تقریبا معلوم بود که اینکار شدنی نیست و طرف هم دیگه جواب تلفن نداد.
بعد رفتیم روی وردپرس، اونم تا یه حدی کارمون را راه انداخت ولی پیدا کردن وردپرس کار خوب و حرفه ای سخت بود و همشون هم اینطوری بودن که کار را انجام میدادن سورس را بهت میدادن و خداحافظ حالا باید خودت مشکلاتش را تحمل کنی که هاست چی شد و فلان باگ چطوریه و … 
نهایتا رفتم خودم یکم وردپرس یاد گرفتم در حد حل مشکلاتم و الان اینطوری داریم کار میکنیم ولی پیشنهادم اینه که یکی را بتوانید استخدام کنید خوبه. الان در حد ماهی 20 میلیون هم حقوق بخواد من حاضرم بدم که بدونم همیشه یه وردپرس کار دارم به سایتم رسیدگی کنه.
در نتیجه به نظرم هزینه ی طراحی سایت اونیکه روز اول میدین به یکی براتون یه چیزی طراحی کنه نیست، هزینه ی نگهداری بعدش مهم تره. هزینه ی هاست و هزینه حقوق نیروی متخصص.

در مورد فروشگاه ساز هنوز تجربه ای ندارم اینجا اومدم که تحقیق کنم
 

💬پاسخ دهید
Gravatar for undefined

شمیم مصدق

پاسخ داده شده در
0

سلام، من طراح سایت هستم، به نظرم مشکل از اینجاست که آدم ها فکر میکنن ما طراح ها هزینه ای نداریم. شنیدن که وردپرس یه نسخه ی رایگان هست و دانلود میکنی بعد انتظار دارن که ما هم رایگان براشون کار کنیم. من به شخصه کسی که زیر 100 میلیون برای طراحی سایت بودجه داره را جواب سلامشم نمیدم. چون اینها همشون دنبال اینن که ازت کار بکشن و پولت را ندهند. این فروشگاه سازها هم که اومدن کار را خراب کردن طرف میگه با ماهی 100 هزارتومان سایت میزنن. خب اگر اینطوریه برو بزن!

💬پاسخ دهید
Gravatar for undefined

عمید زارعی

پاسخ داده شده در
0

ببینید دوستان هرکاری که تخصص لازم داشته باشه شما باید هزینه ی تخصص اون آدم را پرداخت کنید. طراحی سایت هم یک کار تخصصیه، آدمها وقت میگذارند و

 

بگذارید من یک جمع بندی بکنم:
سه مدل میشه یک سایت را طراحی کرد در نتیجه 3 مدل هم هزینه داره. اگر اینو متوجه بشید فرمول قیمت طراحی سایت را متوجه میشید.

 

روش اول: برنامه نویس استخدام کنید و از صفر بنویسید، فرض کنید 2 تا 3 نفر نیرو میخواین که هرکدام 15-20 تومان حقوق بخوان، احتمالا 6 ماه طول بکشه که برنامه را بنویسند و بعد هم حداقل یک نفرشون را برای همیشه نگه دارید که پشتیبانی اش کنه.
یعنی 3 تا 15 تومن میشه حداقل 45 میلیون تومان ماهیانه برای 6 ماه میشه 270 میلیون، یه سری هزینه های سرور و… هم هست که نهایتا با 300 میلیون کار درمیاد.

این روش را پیشنهاد نمیکنم چون هزینه اش زیاده و دردسرش هم خیلی زیاده و فقط برای کسایی که کار خاصی میخوان بکنند که امکانش در سیستم های موجود نیست میتونه عاقلانه باشه.

 

روش دوم: از اوپن سورس ها مثل وردپرس و جوملا و … استفاده کنید. قیمت طراحی سایت با وردپرس شامل هزینه ی اولیه ی طراحی و استخدام یک نفر وردپرس کار نیمه وقت یا تمام وقت میشه.
چون سایت همیشه کار فنی داره، هر هفته باید آپدیت بشه، بک آپ گرفته بشه، امکانات جدید اضافه بشه و …
مثلا ما حتی هیچ کاری که نداشتیم هر چند وقت یکبار درگاه های بانکی به مشکل میخورد و مجبور بودیم پول بدیم یک نفر بیاد چک کنه و کدش را آپدیت کنه.
فرومول قیمت طراحی سایت وردپرسی میشه مثلا 30-40 تومان برای طراحی اولیه و حدود سالی 4-5 میلیون برای هاست و استخدام یک نفر که مثلا 15-20 میلیون حقوقشه برای همیشه.

این روش خوبیه و پیشنهاد میکنم.

 

روش سوم: فروشگاه سازها اومدن تا شما اون یک نفر را هم نخواین استخدام کنید یعنی کلا به فروشگاه ساز ها میگن software as a service  یعنی به جای اینکه نرم افزار بگیرید سرویس میگیرید. یعنی شما دیگه کاری ندارین که درگاه بانک آپدیت شد آقای برنامه نویس بیا درستش کن، خودشون درست میکنن. شما فقط وارد مدیریت میشید و کالاها و قیمت ها را وارد میکنید و سفارش ها را ارسال میکنید. اصلا دیگه هاست چی شد، باگ خورد و… با شما نیست و اونها براتون همه ی اینکارها را میکنن.
توی دنیا فروشگاه سازها خیلی موفق بودن مثلا shopify یک فروشگاه ساز خیلی موفق هست که توی آمریکا از وردپرس هم بیشتر طرفدار داره. کلا دنیا داره به این سمت میره که همه نرم افزارها ابری بشه و دیگه شما خودتون درگیر موارد فنی نباشید.
توی ایران، هم خیلی فروشگاه ساز درست شده مثل سازیتو، شاپفا همین فروشگاه ساز سپهر و…


هزینه های فروشگاه ساز ماهیانه یا سالیانه است یعنی شما یک هزینه میدین و دیگه هزینه ای ندارید. مثلا هاست، سرور، پشتیبانی و … همه با همون یک هزینه ی ماهیانه حل میشه.
 

قیمت هایی که من از فروشگاه سازها دیدم معمولا از 200 تومان تا حدود 1.5 میلیون هزینه ی ماهیانه داره که مثلا میشه یکسال 15 میلیون. که به نظرم واقعا ارزونه!

 

خوبی ها: 

  • - قیمت فروشگاه سازها خیلی کمتره.
  • - به جای یکجا پرداخت کردن ماهیانه پرداخت می کنید.
  • - دردسر مشکلات فنی و استخدام نیروی فنی ندارید.
  • - اگر در روش های قبل چند ماه طول میکشید تا آماده بشه با فروشگاه ساز یکی دو روزه سایت بالاست.

 

بدی ها:

  • - وابسته به فروشگاه ساز هستید. یعنی سرور و هاست دست خودتون نیست. البته این بد نیست، یعنی وقتی سرور دست شما باشه دردسرهاش هم با شماست، کسی هکش نکنه، یه نفر استخدام کنید نگهداریش کنه و مشکلاتش را حل کنه. ولی خب بعضی ها دوست دارن همه چیز دست خودشون باشه. (توی این مورد تجربه ی من میگه اگر شرکتی که انتخاب میکنید بزرگ و کار درست باشه خیلی بهتره که بهش وابسته باشید تا اینکه سرور دست خودتون باشه و هر روز قطع باشه یا هر شب استرس اینو داشته باشید که یوقت هک نشه و …)
  • - بعضی فروشگاه ساز ها از فروش شما کارمزد میگیرند. این کارمزد یعنی اینکه شما اونها را در کسب و کار خود شریک کردین. من به شخصه با این مدل خوشم نمیاد ترجیح میدم پول بیشتر بدم و مدلی را انتخاب کنم که کارمزد نداشته باشه.
     
💬پاسخ دهید
Gravatar for undefined

محمدرضا

پاسخ داده شده در
0

فروشگاه ساز درسته قیمتش کمه ولی امکاناتش هم اندازه وردپرس نیست، درسته؟

💬پاسخ دهید
Gravatar for undefined

پرویزی

پاسخ داده شده در
0

در جواب به سوال کاربر بالا: وردپرس چون اوپن سورس هست یعنی هرکسی میتونه براش افزونه بنویسه هزاران افزونه داره، شما راحت میتونید برای نیازی که دارید افزونه ای که میخواید را پیدا کنید و نصب کنید ولی اولا احتمالا اون افزونه را باید بخرید (یا کرک شدش را پیدا کنید) و دوم هم فارسی اش کنید. سوم هم خیلی وقت ها این افزونه ها چون هرکدامش توسط کسی نوشته شده با هم تداخل پیدا میکنند و باید کسی که حرفه ای باشه بیاد بررسی کنه اینها را حل کنه. 
در نیتجه بله امکاناتش بیشتره ولی اگر یک برنامه نویس حرفه ای وردپرس همیشه استخدام داشته باشید.

در طرف مقابل توی فروشگاه ساز معمولا نیازهای اساسی و امکاناتی که حیاتی هست وجود داره سایر امکانات هم با درخواست معمولا اضافه میشه. مثلا ما میخواستیم به تخفیفان وصل بشیم و از فروشگاه ساز سپهر درخواست کردیم برامون اضافه کردند.
خوبیش اینه که چون توسط تیم خود سپهر برنامه نویسی میشه دیگه خیالت راحته که از نظر فنی و امنیتی مشکلی وجود نداره.
 

💬پاسخ دهید
Gravatar for undefined

پوریا

پاسخ داده شده در
0

اگر یک روز مثلا همین فروشگاه ساز سپهر بست و رفت سایت من چی میشه؟

💬پاسخ دهید
Gravatar for undefined

کاربر مهمان

پاسخ داده شده در
0

این مشکلیه که همه ی سرویس های ابری دارند. فقط اینجا هم نیست مثلا اگر یکروز گوگل جیمیل را ببنده همانطوری که خیلی از سرویس های دیگه اش را بسته من چکار کنم.

اول اینکه همیشه چه سرور خودتون را داشتید و چه از فروشگاه ساز استفاده کردید باید بک آپ داشته باشید. فروشگاه ساز ها امکان بک آپ گیری اطلاعات را میدهند و شما میتوانید اطلاعاتتون را به یک سایت دیگر منتقل کنید.

دوم اینکه بررسی کنید و شرکتی را پیدا کنید که سابقه داشته باشه و بشه بهش اطمینان کرد. 

💬پاسخ دهید

داستان موفقیت

داستان موفقیت فروشگاه زنجیره‌ای پوشاک پاتن جامه | داستان یک ریسک موفق
اگر حداقل یکبار برای خرید کت‌وشلوار و یا پوشاک زنانه برند تلاش کرده باشید، حتما نام پاتن جامه را شنیده‌اید. پاتن جامه برند قدیمی پوشاک در ایران است که با بیش از 50 شعبه در سراسر کشور فعالیت می‌کند.
داستان موفقیت فروشگاه زنجیره‌ای پوشاک پاتن جامه | داستان یک ریسک موفق
داستان موفقیت فروشگاه اینترنتی کوثر (هاپیرمارکت کوثر)
اگر چند بار از فروشگاه‌های بزرگ سراسر کشور خرید کرده باشید، احتمالا با نام «بازارهای روز» مواجه شده‌اید. بازارهای روز با ایجاد حلقه ارتباط مستقیم بین تولید کنندگان و مراکز عمده‌ فروشی با مصرف کنندگان (B2C)، به منظور افزایش رفاه شهروندان، زمینه‌ لازم برای تعدیل قیمت‌ها و حذف واسطه‌گری‌های غیراصولی را فراهم می‌کنند. این بازارها امکان فراهم کردن مایحتاج عمومی، سبد کالای خانوار و سایر نیازهای ضروری مردم با کیفیت، قیمت مناسب و بدون واسطه را با نظارت، در اختیار شهروندان قرار می‌دهند. فروشگاه‌های زنجیر
داستان موفقیت فروشگاه اینترنتی کوثر (هاپیرمارکت کوثر)
داستان موفقیت فروش عمده لباس : فروشگاه اینترنتی لباس زنانه السانا
چطور می شود با وجود چالش های تولید هزینه های زیاد کارگاهی و مشکلاتی که در تولید هست همزمان فروش را هم مدیریت کرد؟ در این قسمت به داستان موفقیت فروشگاه اینترنتی مانتو ولیعصر (السانا) می پردازیم که توانست توسط فروشگاه ساز سپهر، فروش اینترنتی خود را راه اندازی کند.
داستان موفقیت فروش عمده لباس : فروشگاه اینترنتی لباس زنانه السانا

شما هم به جمع مشتریان ما بپیوندید!

هنوز شک دارید! برای مشاوره تماس بگیرید:۰۲۱-۴۷۶۲۳۰۳۰